Wonen op een heuvel met een spectaculair uitzicht op zee in Costa d'en Blanes

 • makelaar-mallorca
 • makelaar-mallorca-1
 • makelaar-mallorca-2
 • makelaar-mallorca-3
 • makelaar-mallorca-4
 • makelaar-mallorca-5
 • makelaar-mallorca-6
 • makelaar-mallorca-7
 • makelaar-mallorca-8
 • makelaar-mallorca-9
 • makelaar-mallorca-10
 • makelaar-mallorca-11
Wonen op een heuvel met een spectaculair uitzicht op zee in Costa d'en Blanes
Te koop €2.400.000 - Villa/Finca
25439 444 m² 4 Slaapkamers 6 Badkamers

Verkocht als een project met bouwvergunning
Zonoriëntatie: Zuid

Een uniek, privé toevluchtsoord zat in de heuvels van Costa d'en Blanes, de villa blijft dicht bij Palma. De serene locatie biedt een perfecte ontsnapping aan de drukte van het stadsleven en geniet van een onovertroffen uitzicht op zee. Alle bouwvergunningen worden gewist en goedgekeurd en de bouwfase van het project duurt iets minder dan een jaar.
De woning kan als zodanig worden gekocht, pre-project voor 2,7 miljoen € of na renovatie voor 4,7 miljoen €. Deze opwindende ontwikkeling biedt een totale woonoppervlakte van 444 m2 en 175 m2 terras, verdeeld over 4 verdiepingen.

Kelder: de benedenverdieping biedt een grote ruimte. Deze multifunctionele ruimte kan dienen als een bioscoopzaal, een speelruimte of tal van andere dingen. Het beschikt over een groot raam waardoor u in het zwembad kunt turen. Er is een lift met toegang tot de kelder, begane grond en eerste verdieping.

Begane grond: op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met tweepersoonsbed en-suite. Daarnaast komt er nog een badkamer en een prachtig uitgevoerde open keuken-eetkamer-woonkamer die uitkomt op het zwembad en een prachtig uitzicht biedt over het omliggende landschap naar de zee. Er is ook een wijnkamer en een meesterlijk aangepaste opslagruimte met voorbereidingsruimte die dienst kan doen als serviesruimte, een perfecte functie voor het ontvangen van gasten. De machinekamer zal een volledig osmosesysteem hebben dat alle kranen van drinkwater voorziet.

Eerste verdieping: ga naar boven en u vindt 3 mooi afgewerkte, ruime slaapkamers met eigen badkamer, compleet met eigen terras. De meester bevindt zich aan de noordkant van het pand en heeft een enorme inbouwkast van muur tot muur. Bovendien is er een wasslang met toegangspunten op de eerste verdieping en in de keuken, die recht naar beneden in de kelder gaat, gooi gewoon je was in!

Dekvloer (dakterras): Dit is vooral de dekvloer (dakterras) die verschillende secties biedt om te dineren, te ontspannen en te zonnebaden, evenals een verborgen douche. Er is ook een buitenkeuken, perfect om buiten te eten, terwijl u geniet van het geweldige uitzicht op Palma en Cabrera.

Elke centimeter van het pand is ontworpen om volledig te profiteren van het spectaculaire uitzicht en de nabijheid van het weelderige buitenleven. In dit huis kunt u rustig in de natuur leven terwijl u dicht bij het stadscentrum blijft. Er zijn wandelpaden in de directe omgeving voor als u zich in het wild wilt wagen.

Overige woningen in deze regio