Indrukwekkend project voor een luxe villa in Son Vida

  • makelaar-mallorca
  • makelaar-mallorca-1
  • makelaar-mallorca-2
  • makelaar-mallorca-3
  • makelaar-mallorca-4
  • makelaar-mallorca-5
  • makelaar-mallorca-6
Indrukwekkend project voor een luxe villa in Son Vida
Te koop €1.750.000 - Villa/Finca
50212 550 m² 5 Slaapkamers 5 Badkamers

De zonoriëntatie van het project van een luxevilla is Zuid / Zuidwest.
Distributie van het project van een luxe villa te koop in Son Vida
Dit indrukwekkende project van een luxe villa is gelegen in het nieuwe deel van Son Vida in de beste buurt. 550 m2 netto woonoppervlak met de meest waardevolle luxe meubels zijn verdeeld over 3 verdiepingen in deze spectaculaire villa. Hoogwaardige architectuur gecombineerd met adembenemend panoramisch uitzicht over de baai van Palma.
Informatie over de directe omgeving van deze luxe villa
Son Vida, een elegante buitenwijk van de kosmopolitische hoofdstad van Mallorca, Palma, draagt ook de bijnaam van de "Beverly Hills van Mallorca".
Er is een 24-uurs beveiligingsdienst bij de ingang van deze luxe gemeenschap en deze wordt bevolkt door mensen van allerlei nationaliteiten. Het is een van de meest gewilde en prestigieuze gebieden op Mallorca en heeft een zeer hoge dichtheid aan luxe villa's op uitgestrekte tuinpercelen.
Met drie golfbanen, twee luxe vijfsterrenhotels en in de nabijheid van de twee luxe jachthavens van Puerto Portals en Club Náutico de Palma, is het de perfecte locatie om te genieten van een vakantiehuis met spectaculair uitzicht op zee of een woonvilla direct aan de golfbaan.
Het hart van de oude binnenstad van Palma met zijn designerboetieks en trendy restaurants ligt op slechts 10 minuten rijden en Son Vida biedt een ideale infrastructuur met alle voorzieningen voor buitenactiviteiten en sport in de buurt en een paar zandstranden om uit te kiezen.

Overige woningen in deze regio