Herenhuis in aanbouw in de rustige oude binnenstad van Palma

  • makelaar-mallorca
  • makelaar-mallorca-1
  • makelaar-mallorca-2
  • makelaar-mallorca-3
  • makelaar-mallorca-4
  • makelaar-mallorca-5
Herenhuis in aanbouw in de rustige oude binnenstad van Palma
Te koop €3.750.000 - Villa/Finca
33231 408 m² 4 Slaapkamers 6 Badkamers

Zonoriëntatie: oost
Het herenhuis uit 1910 wordt getransformeerd tot een eigentijds familiehuis. De woning is gelegen in de oude binnenstad van Palma, een gevarieerde en welgestelde wijk met de nabijheid van La Seu, de iconische 16e-eeuwse kathedraal van de stad. Het herenhuis beslaat drie verdiepingen en dient als een afgelegen toevluchtsoord van de bruisende stad Palma.
De indeling van de spaties is als volgt:
Het souterrain heeft 2 afzonderlijke toegangspunten. Ga het huis binnen via de garage en je komt binnen in een lobby met trappen en een lift. Als alternatief is er aan de achterzijde van het pand een tweede toegangspunt en een ander trappenhuis.
De eerste verdieping heeft 2 slaapkamers met balkon en een eigen badkamer. Verder vindt u een gastentoilet, studeerkamer, een fitnessruimte en een woonkamer.
Ga naar boven naar de tweede verdieping en u vindt een grote woon-eetkamer die een aanvulling vormt op de open keuken. Grenzend aan de woonkamer is een groot balkon van 26 m2. Er zijn 2 tweepersoonsslaapkamers, waarvan een met een balkon en een eigen badkamer, en de andere heeft een gastenbadkamer direct buiten.
Bovenaan het gebouw bevindt zich een groot dakterras van ongeveer 90 m2. Dit wordt compleet geleverd met een woon / entertainment gebied, gastentoilet en split tier terrassen die aansluiten op het zwembad.
Kortom, deze gloednieuwe ontwikkeling heeft toegang aan voor- en achterzijde, privéparkeergelegenheid, een fitnessruimte, een dakterras en hoogwaardige apparatuur overal. Turn-key levering is gepland voor vroege winter 2019 en het pand zal vol zijn met de nieuwste technologie en designtrends.

Overige woningen in deze regio