Groot perceel met panoramisch uitzicht op zee

  • DCIM100MEDIADJI_0080.JPG
  • makelaar-mallorca-1
  • makelaar-mallorca-2
Groot perceel met panoramisch uitzicht op zee
Te koop €8.800.000 - Grondstuk
97555

Zonoriëntatie: zuiden

Dit unieke en spectaculaire perceel van 8.000 m2 in Son Vida heeft verschillende bouwmogelijkheden. Het is mogelijk om een of twee luxe villa's te bouwen. Momenteel wordt een project uitgevoerd om het onroerend goed in twee percelen te verdelen. Dit project omvat momenteel twee luxe villa's van 1.400 m2 met 1.200 m2 woonoppervlak op kavels van respectievelijk 4.300 m2 en 3.700 m2. Het pand biedt een perfecte zuidelijke oriëntatie, maximale privacy en een prachtig uitzicht over de baai van Palma. Een bouwvergunning kan op elk moment worden aangevraagd. Het pand ligt op een rustige locatie, op het hoogste punt van de exclusieve heuvels van Son Vida.

Son Vida, een buitenwijk van de kosmopolitische hoofdstad van Mallorca, Palma, wordt ook wel de "Beverly Hills van Mallorca" genoemd.

Er is een 24-uurs beveiligingsdienst bij de ingang van deze luxe urbanisatie met een zeer diverse gemeenschap van verschillende nationaliteiten van over de hele wereld. Een van de meest gewilde en prestigieuze gebieden van Mallorca met een groot aantal luxe villa's op grote tuinpercelen.

Met 3 golfbanen, 2 luxe vijfsterrenhotels en de nabijheid van de twee luxe jachthavens van Puerto Portals en de Club Náutico van Palma, is het de beste locatie om te genieten van een vakantiehuis met spectaculair uitzicht op zee of een tweede verblijf direct aan de golfbaan.

Het hart van de oude binnenstad van Palma met zijn designerboetieks en trendy restaurants ligt op slechts 10 minuten rijden met de auto en Son Vida biedt een ideale infrastructuur met alle voorzieningen voor buitenactiviteiten en sport in de buurt en een aantal zandstranden om uit te kiezen.

Overige woningen in deze regio