• 76434 - master
  • 76434 - 6
  • 76434 - 5
  • 76434 - 4
  • 76434 - 3
  • 76434 - 2
Design villa in aanbouw met een adembenemend panoramisch uitzicht op zee en directe toegang tot de zee met natuurlijk klein zandstrand
Te koop €3.950.000 - Villa / Finca
PM-76434 895 m² 6 Slaapkamers 5 Badkamers 1155 m²

Een designvilla voor ontspanning en rust die perfect samengaat met de natuur!

Deze luxe villa ligt op het zuiden en bevindt zich op een fantastische locatie, omringd door het azuurblauwe Middellandse zee en een beschermd en ongerept landschap met weelderige dennenbossen.

Met een netto woonoppervlakte van 895 m²  dat verdeeld is over 3 verdiepingen biedt deze villa het ultieme woonplezier. De villa heeft 6 slaapkamers, waaronder 4 master slaapkamers met eigen badkamer, elk met designarmaturen en panoramische ramen met uitzicht op de zee. Andere hoogwaardige voorzieningen zijn onder meer een grote woon- en eetkamer, een open designkeuken, een infinity pool, bubbelbaden binnen en buiten, meubilair van hoge kwaliteit, ultramoderne vloerverwarming en airconditioning-technologie .

De woning ligt in een exclusieve villawijk in de gemeente Capdepera. De indrukwekkende omgeving wordt gekenmerkt door geurige pijnbomen en heeft vijf prachtige stranden en vier golfbanen.

 

Constructie Details:
Dubbele beglazing met aluminium ramen en thermische zonwering, Hoofdingangsdeur van massief teakhout met veiligheidssloten, Hoogwaardige aardewerk tegels, volledig ingerichte luxe keuken met optionele accessoires, sanitair van hoge kwaliteit met luxe wakl-in douches en jacuzzi in de mastersuite.

Interieur afwerking:
Vloerverwarming en airconditioning in de gehele woning, zonne-energiesysteem, Gecertificeerde thermische isolatie.
Binnenverlichting van hoge kwaliteit type LED, Pre-installatie van vaste lijn telefoon / internet en tv-satelliet, Pre-installatie van surround sound-systeem in de woonkamer, eetkamer en keuken, grote slaapkamers, buitenterrassen en zwembad.

Exterieure kenmerken:
Gevels gedeeltelijk bekleed met natuurlijke droge steen en hoogwaardige mortel, landschapsarchitectuur rondom, Luxe dakterras met kwaliteit “Iroko” hardhouten terrasplanken en een keuze uit buitenkeuken & BBQ-ruimte, Luxe lounge terrassen, Infinity pool met uitzicht op de zee met een  watervallen (3m) grenzend aan het “Iroko” hardhouten solarium, buitenkeuken & BBQ ruimte inclusief bier / wijnkoeler

Geplande voltooiing: herfst 2018