Architecturale betonnen villa met uitzicht op zee in Palmanova

  • makelaar-mallorca
  • makelaar-mallorca-1
  • makelaar-mallorca-2
  • makelaar-mallorca-3
Architecturale betonnen villa met uitzicht op zee in Palmanova
Te koop €2.700.000 - Villa/Finca
25618 577 m² 4 Slaapkamers 4 Badkamers

Op het zuidwesten

Het netto woonoppervlak van 577 m2 plus terrassen is verdeeld over 3 verdiepingen.

Begane grond: grote, lichte hal, open woon-eetkamer met dubbel hoog plafond – meer dan 6 meter hoog, open Italiaanse designkeuken – allemaal met toegang tot het buitenterras. De villa heeft een grote open glazen gevel die via grote schuifdeuren kan worden geopend, zodat de externe en interne ruimtes op een natuurlijke manier samenvloeien.

Eerste verdieping: hal met open trap naar het dakterras, op deze verdieping vindt u de ruime hoofdslaapkamer met kleedruimte en en-suite badkamer en twee gastenslaapkamers met en-suite badkamers. Alle slaapkamers hebben toegang tot een groot buitenterras / balkon.

Kelder: garage voor twee auto's en aparte motor- en fietsenstalling, kantoor, sportschool, trap. Alle ruimtes hebben natuurlijk licht door het grote glazen raam dat in het buitenzwembad wordt gebouwd.

Het pand wordt ongemeubileerd verkocht, maar heeft een indoor designerproject van FENDI.

De villa is gelegen in Palmanova, in een gewild villacomplex, op slechts een paar minuten afstand van Puerto Portals, verschillende stranden, golfbanen, internationale scholen en het centrum van Palma.

Overige woningen in deze regio