3 slaapkamer appartement in een modern tijdloos nieuw gebouw

  • makelaar-mallorca
  • makelaar-mallorca-1
  • makelaar-mallorca-2
  • makelaar-mallorca-3
  • makelaar-mallorca-4
  • makelaar-mallorca-5
  • makelaar-mallorca-6
  • makelaar-mallorca-7
  • makelaar-mallorca-8
3 slaapkamer appartement in een modern tijdloos nieuw gebouw
Te koop €1.463.000 - Appartement
84974 154 m² 3 Slaapkamers 3 Badkamers

Zonoriëntatie: zuid en zuidoost
Het appartement met een netto bewoonbare oppervlakte van 123 m2 bevindt zich op de tweede verdieping met een totaal van 24 m2 terras op het zuiden en zuidoosten.
De stijl is een moderne tijdloze architectuur met een toonaangevende bouwmethode en hoogwaardige materialen.
Wanneer u het appartement binnenkomt en rechtsaf slaat, vindt u aan uw rechterkant een van de drie slaapkamers en aan uw linkerkant een andere slaapkamer, maar met een eigen badkamer. Direct voor u bij het betreden van het appartement vindt u een van de drie badkamers, terwijl u naar links draait, vindt u de grote woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer vindt u de hoofdslaapkamer met een eigen badkamer met een ligbad. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de twee terrassen die op het zuiden en zuidoosten liggen.
Er is toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes met een prachtig zwembad met ruime zonneterrassen en groene zones. De prachtig aangelegde tuin met mediterrane vegetatie zal ook schaduwrijke bomen bevatten.
Het appartement heeft een eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage, een tweede parkeerplaats kan worden gekocht. Vanaf de ondergrondse parkeergarage gaat een lift rechtstreeks naar de woonkamer.
Het appartement is gelegen in San Agustin, die onder andere zeer gewild is vanwege de ideale verkeersverbindingen naar het centrum of naar de oude binnenstad van Palma, de rest van het eiland en de luchthaven. Ook zijn alle belangrijke infrastructurele voorzieningen op loopafstand (supermarkten, artsen, scholen, boetieks, etc.). Het appartement ligt net naast prachtige stranden, strandclubs en diverse restaurants die de exclusieve locatie completeren.
Het appartement zal begin 2020 worden gebouwd en de voltooiing zal naar verwachting in 2021 zijn. Het appartement is gelegen in een gebouw met 8 andere appartementen binnen 5 minuten lopen naar de zee en restaurants.

Overige woningen in deze regio