Nieuws van Mallorcavandaag.com

Goed nieuws voor de Nederlandstalige gemeenschap op Mallorca. Nog maar een paar weken geleden is een nieuwe ( Vlaamse ) arts begonnen met zijn praktijk in Palma.  Dr. Gert REMMERIE, als algemeen geneesheer en specialist in huisartsgeneeskunde afgestudeerd in 1998 aan de KULeuven in België en sinds 2004 werkzaam als REIKI-Master, sinds juni 2016 werkzaam op Mallorca.

Zijn private consultaties houdt hij in het “Juaneda International Medical Center” in Cami Rapinya 1 (1ste verdiep) te Palma de Mallorca.

Dit nieuw en modern medisch centrum heeft zopas zijn deuren geopend. U kunt  een afspraak maken voor een consult  bij hem op het telefoonnummer (+34) 971 22 22 24.

Voor problemen gaande van acute problemen (keelontsteking, bronchitis, ademnood, rugpijn, buikpijn), chronische aandoeningen tot revisie en tweede opinie  over  de (te)vele medicatie (met al dan niet bijhorende nieuwe klachten), fit to fly attesten of andere problemen binnen de gezondheidszorg, kunt u steeds terecht bij hem.

In de zomerperiode 2016 is hij tevens werkzaam in de urgentiediensten van Juaneda in Platja de Palma en Arenal.

Hij kan u in het Nederlands, Frans, Duits, Engels of Spaans te woord staan en bijstand verlenen.

Door zijn 15 jarige ervaring met REIKI en sinds 2004 als REIKI-Master werkzaam, kan hij tevens op deze basis mensen nog diepgaander helpen (medisch en paramedisch).

Zijn persoonlijk GSM nummer is +34 60 60 60 018.

Het bericht Vlaamse arts begint praktijk op Mallorca. verscheen eerst op Mallorca Vandaag.