Nieuws van Mallorcavandaag.com

Het is even zoeken naar een Nederlandse tandarts op Mallorca. Waar Duitse tandartsen  alom aanwezig zijn, zijn de Hollandse gebitsdokters schaars op het eiland. In Palma de Mallorca is echter wat Hollands tandartsglorie te vinden. Daar bevindt zich namelijk de praktijk van dr. Paul Schokker.

Sinds 1991 heeft Schokker zijn eigen praktijk in Palma. Hij studeerde voor het vak aan de Universiteit van Amsterdam. Een tandartspraktijk in Spanje is echter heel wat anders dan in Nederland. Spanjaarden zijn namelijk niet gewend om voor controle naar de tandarts te gaan. Zij gaan enkel wanneer zij pijn hebben. Toch wist dr. Schokker de Mallorquinos te overtuigen met zijn werk. Zijn praktijk heeft tegenwoordig dan ook een uitgebreid patiëntenbestand. 80 procent hiervan zijn Spanjaarden. De overige 20 procent is een bonte verzameling van nationaliteiten, waaronder diverse Nederlanders.

Door het toenemende patiënten-aantal werd ook de praktijk uitgebreid. Sinds een aantal jaren is ook de Nederlandse Babette Dekker in de praktijk werkzaam als tandarts. Evenals dr. Schokker studeerde zij ook aan de Universiteit van Amsterdam. Naast deze twee tandartsen bestaat de praktijk verder uit vier verpleegsters en een mondhygiënist.

Benieuwd naar dr. Schokker en/of zijn praktijk? Dr. Schokker is een enthousiast bezoeker van de Mallorca Dutch Business Club. Hij komt hier graag in contact met andere ondernemers om wat over zijn praktijk te vertellen.

De praktijk is te vinden op:

International Dental Clinic

Calle Jesus 36A – 1 B

Palma de Mallorca

Tel : 971 750689

SchokkerBabette

Schokker Receptie

 

Schokker1

Schokker 4

Het bericht Tandarts Schokker verscheen eerst op Mallorca Vandaag.