Nieuws van Mallorcavandaag.com

Sinds vorig jaar mei heeft de Duitse supermarktketen haar deuren geopend op Mallorca. Het is nu precies een jaar geleden. De Aldi supermarkten zijn te vinden in Palmanova, Magaluf, Inca, Marratxí  en twee stuks in de hoofdstad Palma. De opening van de winkels past precies in Aldi’s actieplan om hun marktaandeel in de Spaanse markt te vergroten. In 2002 streek de Duitse discounter voor het eerst neer op Spaanse bodem en heeft inmiddels al meer dan 250 winkels in haar bezit.

De nieuwe vestigingen zijn stuk voor stuk gefinancierd uit de eigen middelen van de discounter. Het bedrijf, een van Europa’s marktleiders in de food retail, zegt bij te willen dragen aan de economische dynamiek van het eiland. De inwoners van Mallorca hebben   een breder scala tot hun beschikking voor de dagelijkse boodschappen, aldus Aldi.

Na lange tijd van voorbereiding (in Juni 2014 begon Aldi al met werven van personeel op Mallorca) was het in mei vorig jaar dan zover. Mallorca zal zich bijvoegen in het lange lijstje van de Aldi vestigingen. Momenteel hebben zij al meer dan 5000 winkels in 9 landen.

www.aldi.es/mallorca

Het bericht Supermarktketen Aldi verscheen eerst op Mallorca Vandaag.