Nieuws van Mallorcavandaag.com

De Business meeting van  woensdag 21 maart was een groot succes. De bijeenkomst werd georganiseerd door de Mallorca Dutch Business Club.

De locatie  Hotel Bendinat was ideaal vanwege het mooie uitzicht op zee en alles was perfect geregeld door de Nederlandse eigenaar en directeur Peter de Reus.

Het evenement  begon in de vergaderzaal van het hotel.  De voorzitter Harold Smit van de Mallorca Business Club heette iedereen welkom en stelde alle gasten voor. De Nederlandse Ambassadeur  Matthijs van Bonzel was speciaal uit Madrid gekomen voor deze bijeenkomst, en hij nam het woord om de zakenmensen van Mallorca te begroeten. Zijn collega, Bart Vrolijk, is  van de economische  en handelsafdeling van de Nederlandse Ambassade in Madrid. Bart vertelde o.a. over de ondernemersprijs van dit jaar en ook  over zijn functie op de Ambassade.

Maar waar het eigenlijk allemaal om ging was het voorstellen van de nieuwe Nederlandse honoraire consul voor de Balearen.  Haar naam is Ingrid van de Reijt.  Ingrid sprak  de aanwezigen toe en vertelde over haar nieuwe functie als consul. Uniek is dat wij op Mallorca de enige vrouwelijke consul hebben. We zijn allemaal heel trots dat we Ingrid op Mallorca mogen hebben als consul en we wensen haar heel veel succes !!

De meeting in de zaal werd afgesloten met een forum waarbij iedereen vragen kon stellen aan de Ambassadeur, de consul en aan Bart Vrolijk.

Daarna was het tijd voor netwerken onder het genot van copas en tapas. Zoals altijd zorgde Peter de Reus ervoor dat de catering weer geweldig was. Iedereen vond de avond supergezellig en er werd flink genetwerkt en zaken gedaan met alle aanwezigen.

Kortom een avond om niet te vergeten.

 

Het bericht Succesvolle business meeting verscheen eerst op Mallorca Vandaag.