Nieuws van Mallorcavandaag.com

In de maand  September wordt door Business Club Spanje weer een nieuwe netwerkbijeenkomst georganiseerd in Nederland. Deze Spanjeborrel wordt georganiseerd voor mensen en organisaties met een interesse in en tussen Spanje en Nederland. Dit zal plaatsvinden op dinsdag 4 september in Amstelveen.

Voor deze Spanjeborrel is Cati Gómez één van de sprekers. Als onderneemster van Spaanse komaf is zij de eerste Cortadora Profesional|Maestra Cortadora in Nederland. Een bijzonderheid zonder meer.

Tijdens de bijeenkomst zal zij ingaan op vragen, zoals wat is er als Spaanse onderneemster nodig om in Nederland te slagen? Wat is er vanuit haar optiek bijzonder aan de bedrijfscultuur in Nederland? Hoe brengt ze haar niet bekende en zeer speciale dienst in de Nederlandse markt aan de man?

Zij is er tijdens deze netwerkbijeenkomst om alle vragen hieromtrent te beantwoorden in een ‘Ask me anything’ sessie.

Daarnaast zijn er nog ander sprekers, inclusief een Nederlandse ondernemer die ervaringen deelt hoe succesvol te zijn op de Spaanse markt. Uiteraard wordt er gezorgd voor een goede, Spaanse cateraar.

Men verwacht weer veel mensen dus naast kennis opdoen zul je er goed kunnen werken aan je netwerk onder mensen en organisaties met een interesse in en tussen Spanje en Nederland.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst, volg je deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-spanjeborrel-48125800565

Het bericht Spanjeborrel op 4 September. verscheen eerst op Mallorca Vandaag.