Nieuws van Mallorcavandaag.com

Net zoals  in de zomer als in de winter  rijdt de Palma city Sightseeing bus door de stad.  Op een snelle en eenvoudige manier  kun je als toerist alle highlights van Palma zien. Dan is City Sightseeing Bus (Hop on Hop Off) een uitkomst. De niet te missen rode bussen rijden de hele dag tussen alle toeristische attracties in de stad. Van Castell d’Belver tot La Seu of Plaza d’España.

Elke 20 minuten vertrekt er een bus. Door de hele stad zijn bushaltes om in- of uit te stappen. Geen zin om uit te stappen bij de bezienswaardigheden? Dan duurt de totale rondreis door Palma een uur en twintig minuten. Iedere passagier krijgt namelijk ook een audioguide tot zijn beschikking waarmee uitleg wordt gegeven bij alle toeristische attracties die de bus passeert. Deze audioguide is beschikbaar in acht verschillende talen.

Een ticket voor de bus kost €15 voor volwassenen en €7,50 voor kinderen tot 16 jaar. Een kaartje kopen kan vooraf in de winkel, maar ook bij de chauffeur in de bus.

De bus rijdt elke morgen vanaf 10.00 uur. In de winter rijdt de bus tot zes uur ’s avonds en in de zomer zelfs tot tien uur.

Meer informatie:

Telefoon: 902 10 10 81.

Website: www.emtpalma.es

Het bericht Palma sightseeing bus. verscheen eerst op Mallorca Vandaag.