Nieuws van Mallorcavandaag.com

Om mee te doen aan de ondernemersprijs heb je tot het einde van deze maand nog de tijd om je aan te melden. Na 28 februari is het helaas niet meer mogelijk. Wil je meedoen of ken je iemand die interesse heeft, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar de Nederlandse ambassade in Madrid.

Wil jij dé Nederlandse ondernemer in Spanje 2018 worden? Ben jij zelfstandig Nederlands ondernemer in Spanje, of heeft jouw bedrijf haar hoofdvestiging in Spanje? Heeft jouw bedrijf dé visie, dé strategie, hét netwerk en dé creativiteit om te laten zien het meest succesvolle bedrijf in Spanje te zijn? Geef je dan op en strijd mee voor het winnen van de Nederlandse Ondernemersprijs 2018 in Spanje!

De Nederlandse Ondernemersprijs is een initiatief van de Nederlandse ambassade in Madrid in samenwerking met de Nederlandse businessclubs en de honoraire consuls. Na inzending van jouw kandidatuur, zal een onafhankelijke jury bepalen wie de 3 genomineerden zijn die uiteindelijk gaan strijden om deze eervolle titel en vervolgens zal de jury uit deze 3 de winnaar kiezen. De prijs wordt uitgereikt door Ambassadeur Van Bonzel tijdens het jaarevent van de Nederlandse businessclubs in mei 2018 in Valencia. Deze bijeenkomst biedt meteen een mooie gelegenheid te netwerken met andere Nederlandse ondernemers!

Inschrijven is mogelijk vanaf 1 januari 2018 t/m 28 februari 2018. Klik hier voor het inschrijfformulier en stuur deze naar mad-ea@minbuza.nl onder vermelding van ”Nederlandse Ondernemersprijs 2018”.

Voor vragen: mail naar MAD-EA@MINBUZA.NL onder vermelding van Nederlandse Ondernemersprijs Spanje 2018

Het bericht Nederlandse Ondernemersprijs 2018 verscheen eerst op Mallorca Vandaag.