Nieuws van Mallorcavandaag.com

Verslag van Dick Wolff, voorzitter van de Nederlandstalige business club aan de  Costa Blanca.

Een korte terugblik van de afgelopen Vrijdag 31 Maart 2017 gehouden  *2de Nationale Business Meeting* in Hotel Albir Playa.

Superlatieven schieten te kort, een hoge opkomst met bijna 100 ondernemers vanuit heel Spanje: Marbella, Madrid, Mallorca, Barcelona, Valencia en Alicante.

Daarbij een delegatie van de ambassade uit Madrid, Consuls uit Barcelona en Valencia, en zoals ik al zei een geweldige goede sfeer en een groot aantal sprekers, die allemaal een korte maar interessante speech hielden, daarna een elevator speech voor alle aanwezigen deelnemers, die werden begeleid door een powerpoint presentatie, en door ons bestuurslid Jur van der Meer strak in de hand werd gehouden.

Wat vooral op viel was de grote diversiteit van beroepsgroepen, die weer eens aangaf  wat Nederlanders in Spanje aan durf, energie en handelsgeest tentoon spreiden.

Tel daarbij de werkelijk perfecte(!!) organisatie die *uw NBCCB bestuur* daar liet zien, lees 5 maanden voorbereiding, en wat heel veel complimenten opleverde.

Daarna ging het gezelschap naar de kristallen zaal, waar de muziek, tapas en drankjes hun opwachting maakten.

Er werd veel genetwerkt en velen hadden een royale buit aan visitekaartjes, en daar komen zeer zeker nog vele contacten uit voort.

Want *JA* daar doen we het voor!

Omstreeks 23.00 was het afgelopen en ging iedereen moe maar voldaan huiswaarts.

Resumerend, een geweldig event die zeker een trend heeft gezet voor de ondernemende Nederlander in Spanje, en waar we nu al aan kunnen toevoegen dat de Nederlandse Zakenkring Valencia in 2018 de 3de Nationale Business Meeting gaat organiseren.

Goed voorbeeld doet goed volgen.

Ik maak u erop attent dat op donderdag 27 April *KONINGSDAG* uw NBCCB een vijftal tenten laat neerzetten in Benijofar, waar onze leden, Plaza Diferente,Restaurant La Vuelta en Herman van Blokland (De Hollandse Bakker) een geweldig feest gaan organiseren, waar zo´n 4000!! bezoekers worden verwacht, en ons lid  *Senior Resort Ciudad Patricia afd. Rehabilitacion de hoofdsponsor is*

Er kunnen in die tenten zo´n 15-20 ondernemers *GRATIS* hun stand neerzetten, er hebben reeds al een behoorlijk aantal ingeschreven, maar bel of mail snel, en zorg dat u ook hierbij bent. Aanmelden via Veerle Jacobs, Jur van der Meer of Dick Wolff.

Dag allemaal,!!!!!

Met vriendelijke groet,

Dick Wolff

Voorzitter/Presidente

Sponsorverwerver.

Tel. 626 392 011

www.nbccostablanca.com

Het bericht Nationale business meeting was een groot succes. verscheen eerst op Mallorca Vandaag.