Nieuws van Mallorcavandaag.com

Op donderdag 23 juni is de  Superyacht Cup  van  Mallorca begonnen. De regatta vindt plaats van 23 juni  tot  26 juni 2016 in de haven van Palma de Mallorca. Meer dan 200 van de grootste jachten ter wereld zullen in Palma aanwezig zijn.  Gedurende  20 jaar vinden deze regatta’s  in Palma plaats.

Enkele van de grootste jachten in de wereld zijn nog tot en met zaterdag 25 juni te bewonderen in Palma. 22 schepen met een lengte van 24 en 60 meter kun je zien  in de haven van Palma de Mallorca.
De gemeente van Palma erkent dat deze evenementen een grote waarde hebben voor de Balearen.  En doet er ook alles aan om de Superyacht Cup te promoten.  De wens is er om van  Mallorca een van de beste Superyacht charter basis in de wereld te maken. De  wedstrijden zullen overdag plaatsvinden en in de avond wordt er op het gebied van entertainment van alles georganiseerd.

De Superyacht Cup is goed voor de economie van  Mallorca. Niet alleen de 600  zeilers  maar ook de 1000 bezoekers en medewerkers van de Superyacht Cup laten de kassa rinkelen. Mallorca verwacht een omzet van 4,4 miljoen euro. Bezoekers besteden ongeveer 380 euro per dag aan accommodatie, winkelen en maaltijden.

Meer informatie :  http://www.thesuperyachtcup.com/palma/

Het bericht Mallorca Superyacht Cup. verscheen eerst op Mallorca Vandaag.