Uw vakantiehuis verkopen

U kunt uw woning in Mallorca aanbieden voor de verkoop via PrimaMallorca. Daarvoor hoeft u niet helemaal naar Mallorca af te reizen, onze adviseur is in Nederland voor u beschikbaar om alle details en wensen persoonlijk met u te bespreken. Als u besluit om gebruik te maken van de verkoopservice van PrimaMallorca zal onze locale medewerker in Mallorca de woning gaan opnemen.

Er worden dan foto’s gemaakt door een professionele fotograaf voor de publicatie op onze website en overige media kanalen. Tevens zal de status van uw woning worden gecheckt bij de daarvoor aangewezen instanties. Zodra alle informatie gecontroleerd en beschikbaar is wordt uw woning gepubliceerd op onze website en overige nationale en internationale multimedia kanalen waar wij de promotie voor uw woning inzetten.

Kosten

Voor het verzorgen van het totale verkooptraject inclusief marketing activiteiten rekent PrimaMallorca een courtage van 5% exclusief BTW van de verkoopprijs, het standaard tarief op Mallorca. De courtage wordt afgerekend tijdens de notariële overdracht van uw woning en wordt uitgevoerd door de desbetreffende notaris. De courtage is onderdeel van de overdracht en zal als zodanig worden benoemd in het verkoopcontract.

De opname en promotiekosten voor uw woning bedragen €950,- inclusief BTW en worden bij aanvaarding van de verkoopopdracht vooruit aan u gefactureerd. Indien uw woning verkocht wordt door bemiddeling van PrimaMallorca worden de opnamekosten afgetrokken van de courtage en daarmee aan u geretourneerd.

4 + 4 =