Nieuws van Mallorcavandaag.com

In december zijn er meerdere kerstmarkten op Mallorca. De grootste kerstmarkt is natuurlijk in Palma. Op sommige plaatsen duren ze slechts één dag,  en op andere plaatsen tot 8 januari. De markten  bieden de bezoekers een breed scala aan verschillende gerechten en natuurlijk zal de Glühwein niet ontbreken. Hieronder een overzicht van de kerstmarkten op het eiland:

Palma: De grootste kerstmarkt van het eiland ligt in het centrum van de stad Palma. Bij de vijf locaties Plaça Major, Las Ramblas, de Via Roma, Plaça d’Espanya en Plaça Porta Pintada, een totaal van 220 stands.  De markt is open tot zondag 8 januari. De markt openingstijden zijn elke dag  van 10 tot 21uur.

Plaça Cort: Zweedse kerstmarkt in Palma op 13 december 17-21 uur.

 

Puerto Portals: Gedurende drie weken is er een  kerstmarkt in de jachthaven van Puerto Portals. Er zijn  37 kraampjes met etenswaren en veel kerstartikelen te vinden. De kerstmarkt is dagelijks geopend  van 12.00 tot 21 uur  in het weekend tot 22 uur en zal duren tot driekoningen in januari.

Santa Ponsa: De kerstmarkt in Santa Ponça trekt een rommelmarkt voor kinderen, muziek, carrousels en ambachten tot en met zondag 18 december. De locatie is het industriële gebied Son Bugadelles. De markt activiteiten vinden plaats van maandag tot en met vrijdag 17 tot 22 uur en in het weekend en op feestdagen 10-22 uur.

Port Adriano: kerstmarkt  van vrijdag 16 tot zondag 18 december zijn er gezellige kraampjes waar je van alles kunt eten. De markt wordt gepresenteerd in de kerstsfeer.

Algaida: Op zaterdag 17 december kerstmarkt vanaf  18 uur vol met kraampjes die van alles aanbieden zoals zelf met de hand gemaakte dingen, ambachten, koekjes en glühwein op Plaça in het centrum.

Andratx: kerstmarkt op zondag 18 december in het centrum  Plaça d’Espanya  van 7uur  tot 18uur.

Arta: zaterdag 17 december in centrum vanaf  10uur.

Capdella: zondag 18 december van 10 tot 14.00 uur in de Plaça de sa Vinya.

Esporles: Kerstmarkt  op zaterdag 17 december. De markt vindt plaats op de Placeta del Jardinet van  9-19 uur.

Magaluf: Op vrijdag 16 december en zaterdag 17 december van  18 tot 23 uur,  in het Centro Comercial La Vila

Het bericht Kerstmarkten op Mallorca verscheen eerst op Mallorca Vandaag.