Nieuws van Mallorcavandaag.com

Op InSpanje.nl vinden bezoekers nieuws en praktische informatie over Spanje. De website richt zich op mensen met een meer dan oppervlakkige belangstelling voor Spanje. Bezoekers wonen in Spanje, verblijven er regelmatig in hun tweede woning of hebben een werkgerelateerde band met het land.

Vandaar dat de informatie op InSpanje.nl ook wat verder gaat dan de oppervlakte. De site biedt ook nieuws over verzekeringen, belastingen, gewijzigde wetten en regelgeving om zo de Nederlandstalige ‘expats’ ook van dienst te zijn. Daarnaast publiceert de site  ook cultureel en gastronomisch nieuws en allerlei andere berichten waarvan zij  het idee hebben dat de bezoekers het waarderen. Wie wil weten wat voor activiteiten er zoal voor Nederlandstaligen worden georganiseerd in Spanje, kan ook terecht in het Zakennieuws. Hier wordt  informatie  gepubliceerd over bijeenkomsten en andere evenementen georganiseerd door de verschillende Nederlandstalige (Business) Clubs.

Maandelijks heeft de site  ruim 40.000 bezoekers. Bijna 40% bezoekt   InSpanje.nl  vanuit Nederland, iets minder dan 40% vanuit Spanje en 13% vanuit België.

In  de  rubriek ‘Zakennieuws’ kunnen bedrijven die bovengenoemde doelgroep willen bereiken hun nieuws kwijt met een link of meerdere links naar hun website(s). Hier staat een vergoeding tegenover. Natuurlijk is het ook mogelijk om middels banners de aandacht van je potentiële doelgroep te vangen.

De site is  ook te volgen via Facebook en Twitter.

Voor meer informatie kan men een mailtje sturen naar info@inspanje.nl.

Het bericht inspanje.nl nieuws over Spanje. verscheen eerst op Mallorca Vandaag.