Nieuws van Mallorcavandaag.com

Over The House Of Business.

 

THOB helpt startende ondernemers en bedrijven die al langer bestaan om doelen te realiseren, innovaties door te voeren en om efficiënter met de beschikbare ondernemerstijd om te gaan. We helpen u om concepten te realiseren en uw ideeën gestalte te geven. Omdat onze adviseurs zelf ervaren ondernemers zijn, weten we wat u voelt en hoe u uw doelen kunt bereiken.  Of het nu gaat om het maken van een gedegen acquisitieplan, investor ready maken van een onderneming of de realisatie van een franchiseformule de adviseurs van THOB  houden rekening met alle factoren en scenario’s.  Ook wanneer het gaat om een nieuw product, nieuwe  dienstverlenende concepten of de revival van een ambacht. We leveren maatwerk, zijn persoonlijk en gebruiken die methode die bij u en uw doelen passen. Echter u bepaalt te allen tijden de koers die we gaan varen. Na onze grondige intake maken we samen een plan van aanpak. Met deze leidraad zorgen we ervoor dat we stap voor stap een rendabel en functionerend bedrijfsidee realiseren.

 

Feitelijk is dat wat  iedere ondernemer wil: Terug naar de basis van het ondernemen: concentreren op het zoeken van nieuwe en het verbeteren van bestaande relaties. Maar dan wel in de tijd van nu: Weinig overhead, maar toch doorlopend een compleet overzicht en altijd specifiek professioneel advies bij de hand. Klinkt een beetje als hoe het vroeger ging.

 

Noem het dan ook maar retro-ondernemen.

 

En dát is wat The House Of Business u biedt: no-nonsens retro-ondernemen.

The House Of Business, opgericht in 2014, is een internationale coöperatie van tientallen specialisten die u op regionaal, nationaal en ook internationaal niveau kunnen bijstaan in elk aspect van uw business.

 

 

Van financieel tot juridisch, van sales tot marketing, van strategie tot operationeel.

Daar waar de uitdagingen liggen binnen uw organisatie, kunt u gebruik maken van onze diensten.

Wij gebruiken geen dure theoretische termen, maar gaan hands-on direct aan de slag voor u.

Dankzij onze grootschaligheid krijgt u de scherpste tarieven.

Dankzij onze regiocoaches en specialisten krijgt u de hoogste kwaliteit.

Wij werken altijd met vaste tarieven, zodat u nooit voor verrassingen zult komen te staan.

Naast het samen maken en uitvoeren van plannen om uw sales , marketing

Even in het kort hieronder waar wij u kunnen ondersteunen en ontzorgen:

 

INZET HOUSE OF BUSINESS

o Organisatie – Ontwikkeling strategie en concept – Markt- en productontwikkeling – Markt- en concurrentieanalyse – Ontwikkeling  om in samenwerking al uw zakelijke doelen te berieiken.

 

o Financieel & Juridisch – budgettering – investering – contracten / condities en voorwaarden – Bemiddeling en advies bij juridisch

 

o HR – management, sales en marketing training – interim management – outplacement

 

o Marketing – Offline en online strategie / display – SEA/SEO/Social media/Affiliate marketing

– Email marketing/Sales – Acquisitie – Outsourcing – Netwerken en partnerships – Training

 

o IT en Websitebeheer via De Rode Boei (www.rodeboei.nl) – development (website, applicaties) – design (huisstijl, website, logo, graphics) – hosting & security)

 

o Gedigitaliseerde boekhouding via Boekwerq (www.boekwerq.nl) – Inrichten en controle administratie – Aangifte BTW/VB/IB – Jaarrekening – Financieel en fiscaal advies

Het bericht House of business verscheen eerst op Mallorca Vandaag.