Nieuws van Mallorcavandaag.com

Steeds meer vind je in Palma zones met gratis internet.  Behalve  wifi  is er nu ook een gratis App met informatie over Palma. De tijd van ‘een bus missen’ of ‘plots in een file komen te staan’ is er niet meer bij. Met Mobi Palma ben je namelijk altijd en overal op de hoogte van de actuele verkeerssituatie in de Mallorquinse hoofdstad. Een handige App voor zowel toeristen als locals.

Mobi Palma informeert de gebruiker over het busvervoer, de files, eventuele wegwerkzaamheden, het fietsverhuur en de parkings van Palma. Zelfs de huidige verkeersinformatie en eventuele omleidingen wordt getoond.

De App is gratis te downloaden en is beschikbaar in het Duits, Engels, Spaans en Catalaans. Makkelijk om vanuit thuis of het hotel vast de busroutes en –schema’s te checken. Maar ook om onderweg de dichtstbijzijnde beschikbare parking te vinden.

Meer informatie:

http://www.emtpalma.es/EMTPalma/Front/noticias.es.svr?uri=mobipalma_una_nova_app_gratuita_de_lajuntament_amb_informacio_instantanea_del_transport_public_de_lemt_aparcaments_i_trafic_de_palma

Het bericht Gratis App geeft informatie over Palma. verscheen eerst op Mallorca Vandaag.