Nieuws van Mallorcavandaag.com

Op Mallorca zijn er meer dan voldoende Duitse artsen en specialisten. Ben je op zoek naar Vlaamse artsen uit België en meer  Nederlandstalige medici, dan moet je die echt met een zaklantaarn gaan zoeken.  Twee Nederlandstalige huisartsen, twee tandartsen en een paar specialisten. Dat is zo´n beetje alles wat we hebben op het eiland.  Mallorca Vandaag heeft op de site in het menu bij Nederlandstalige gezondheidszorg een lijst gemaakt van alle artsen en specialisten. Mocht er iemand ontbreken, laat het ons weten en we zullen de lijst aanvullen. Toch hebben we wel weer goed nieuws voor de Nederlandstalige gemeenschap op Mallorca, nog maar een paar maanden geleden is een nieuwe ( Vlaamse ) arts begonnen met zijn praktijk in Palma.  Dr. Gert REMMERIE, als algemeen geneesheer en specialist in huisartsgeneeskunde afgestudeerd in 1998 aan de KULeuven in België en sinds 2004 werkzaam als REIKI-Master, sinds juni 2016 werkzaam op Mallorca.

Zijn private consultaties houdt hij in het “Juaneda International Medical Center” in Cami Rapinya 1 (1ste verdiep) te Palma de Mallorca.

Dit nieuw en modern medisch centrum heeft zopas zijn deuren geopend. U kunt  een afspraak maken voor een consult  bij hem op het telefoonnummer (+34) 971 22 22 24.

Het bericht Geen Nederlandstalige artsen op Mallorca ? verscheen eerst op Mallorca Vandaag.