Nieuws van Mallorcavandaag.com

De feestdagen zijn nog niet zo heel lang achter de rug, maar in Mallorca vindt alweer de ene na de andere fiesta plaats. Werd woensdag en donderdag nog gefeest voor San Antoni, komende weekend valt de eer aan Sant Sebastià ten deel.

Sant Sebastià is de patroonheilige van de stad. Reden genoeg voor een feestje dus. Vrijdagavond wordt gestart met een optocht door de stad. Op zaterdagavond warmt men zich letterlijk nog wat meer op voor het feestgedruis. Vanaf 21.00u staat Plaça
d’ Espanya vol met hete houtskool barbecues waar men zelf meegebrachte etenswaren op kan grillen. Onder de klanken van diverse bands wordt genoten van een gezellige, gezamenlijke maaltijd.

De zondagavond staat helemaal in het teken van muziek. Op acht pleinen in de stad zijn de hele avond optredens. Muzikanten met allerlei verschillende muziekstijlen zullen de podia betreden.
Wie na dat weekend vol evenementen nog niet genoeg gefeest heeft kan er maandag wederom op uit trekken. Donderdag 19 januari is namelijk de echte naamdag van Sant Sebastià. Op Plaça d’ Espanya en Plaça de l’Olivar vinden daarom ’s avonds concerten plaats.

Het bericht Feest van Palma op 19 januari. verscheen eerst op Mallorca Vandaag.