Nieuws van Mallorcavandaag.com

Eindejaarsactie Webexx: betaal tot aan het nieuwe jaar (1 januari 2018) geen start-up kosten (€99,99)!

Starters & MKB’ers opgelet! Geen groot budget voor een website? Webexx is de oplossing! Een compleet websitepakket voor €29,99 per maand!

Een aantal voordelen van Webex ten opzichte van andere partijen:

Geen standaard template, het ontwerp wordt persoonlijk en naar wens ontworpen.

Wanneer je besluit om het abonnement op te zeggen sta je niet met lege handen, je ontvangt de complete website inclusief benodigde hosting gegevens.

 

Speciale actie: betaal tot aan het nieuwe jaar (1 januari 2018) geen start-up kosten (€99,99)!

 

Ben jij of ken jij een starter/MKB’er die wellicht interesse heeft in Webexx, aarzel niet en neem contact op via +31623530326 of mail info@webexx.nl!

 www.webexx.nl

Wat zit er allemaal in dit alles in één pakket? Je bent verzekerd van: een brainstormsessie over je website/bedrijf, een ontwerp op maat, de ontwikkeling van de website, het hosten van je website, achteraf gratis aanpassingen en natuurlijk worden elke maand de nodige updates gedraaid.

Wat is Webexx? Webexx is de online alles in één oplossing voor de startende ondernemers en MKB’ers. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf een professionele website heeft en nemen hierbij de zorgen van webhosting & onderhoud weg zodat jij je zorgeloos kunt bezighouden met je werk. Maar wat zit er nou allemaal in het pakket? Nou voor €29,99 per maand ben je verzekerd van: een brainstormsessie over je website/bedrijf, een ontwerp op maat, de ontwikkeling van de website, het hosten van je website, achteraf gratis aanpassingen en natuurlijk worden elke maand de nodige updates gedraaid.

Maar nu denk je zeker: wordt de website wel van mij als ik stop met het abonnement? Ja! Je bent de eigenaar van de website en huurt hem dus niet van ons. Op het moment dat je kiest om niet verder met ons te gaan zullen wij de website netjes opleveren aan je zodat je nog wel in het bezit bent van je website. Indien je interesse hebt of gewoon wat meer informatie wilt kan er contact opgenomen worden via onze website www.webexx.nl en/of via +31 (0)6 812 68 372 & +31 (0)6 235 303 26.

Het bericht Eindejaarsactie Webexx verscheen eerst op Mallorca Vandaag.