Nieuws van Mallorcavandaag.com

De eerste Business Borrel van 2016 is een feit. Locatie was de bar van de Vlaamse Joseph van Dessel. Een prachtig pand midden in het centrum van Palma, niet ver van de Plaza Mayor, de Ramblas en Borne. Tussen luxueuze winkels, musea en galeries vind je deze  zeer gezellige bar. In het sfeervolle restaurant en  op het  gezellige buitenterras werd afgelopen vrijdag (8 januari) volop genetwerkt.

Bijna derig mensen waren er aanwezig. Naast veel Nederlanders, bezoeken ook steeds meer Vlamingen de bijeenkomsten van de Mallorca Dutch Business Club. Niet alleen was er een variatie in nationaliteiten, de bijeenkomst werd sowieso bezocht door bont gezelschap. Zo waren er ondernemers die al jaren op Mallorca wonen, maar ook ‘nieuwelingen’ op het eiland en zakenlui die zich nog op Mallorca willen gaan vestigen. Er waren ondernemers die een hotel of een restaurant leiden, zelfstandigen die onderhoud van boten verzorgen, artsen, makelaars, consultants, verzekeringsagenten, eigenaren van reisbureaus et cetera. Voldoende variëteit in bezoekers en dus ook voldoende gespreksstof voor de aanwezigen.

Socializen lijkt dan ook het toverwoord op de Business Borrels van de Mallorca Dutch Business Club. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje werd er uitvoerig genetwerkt. De eigenaar  van  de bar Alegria  had alles fantastisch georganiseerd.  Er was een  buffet van allerlei soorten lekkere tapas. Wij raden iedereen aan om de bar Alegria te bezoeken. De bediening is vriendelijk en  de tapas zijn van hoge kwaliteit.

 

Het bericht De eerste business borrel van 2016. verscheen eerst op Mallorca Vandaag.