Nieuws van Mallorcavandaag.com

Het ziekenhuis, Clinica Rotger, is gelegen in Palma. Het adres is Carrer de Santiago Rusiñol, 9. Het ziekenhuis richt zich niet alleen op de plaatselijke bevolking, maar steeds meer op de buitenlandse patiënten. Er is personeel aanwezig die Duits, Engels, Frans en Nederlands spreekt.  Clinica Rotger biedt tevens een 24-uurse hulplijn voor medische assistentie.

Het ziekenhuis  helpt alle bellers met hun vragen over medische en de daarbij horende administratieve issues. Ook in noodsituaties, wanneer bijvoorbeeld een (intensive care) ambulance gewenst is, kan zij daarbij ondersteunen. Verder kan de beller via de lijn doorverbonden worden naar elke gewenste specialist.

Het ziekenhuis is gespecialiseerd in Anesthesiologie en Pijnbehandeling. Cardiologie. Cardiovasculaire chirurgie. Algemene en spijsvertering chirurgie. Mondziekten en Kaakchirurgie. Vascular Surgery. Digestief. Gynaecologie en Verloskunde. Nucleaire geneeskunde. Longziekten. Klinische Neurofysiologie. Neurology. Medische Oncologie. Pediatrie, Radiodiagnostiek. Revalidatie. Traumatologie en orthopedische chirurgie.

Het bericht Clinica Rotger in Palma. verscheen eerst op Mallorca Vandaag.