Nieuws van Mallorcavandaag.com

Arjan Erkel en Evelien Hölsken hebben in 2008 Free a Girl opgericht om een einde te maken aan kinderprostitutie.

Zij investeren met name in zogenaamde bevrijdingsteams om minderjarige meisjes uit bordelen te bevrijden en te investeren in preventie- en reintegratietrajecten.

Arjan Erkel is ontvoerd geweest door rebellen in de republiek Dagestan. Hij weet als geen ander hoe het is als je vrijheid is afgenomen.

Hij wil nu een stem zijn voor de meisjes die opgesloten zijn in bordelen.

De reden voor hun  bezoek aan Mallorca is om de Business Club te inspireren ook een bijdrage te leveren aan het stoppen van kinderprostitutie. Zij willen graag laten zien dat het geen druppel op de gloeiende plaat is en dat ze succesvol zijn in hun werk. Echter daar hebben ze wel steun bij nodig.

Arjan vertelt over zijn persoonlijke ervaring. Hoe hij heeft weten te overleven. Hij is veelgevraagd spreker in binnen-en buitenland.

De Mallorca Dutch Business Club wil Arjen en Evelien graag uitnodigen voor een bijeenkomst op Mallorca in maart. Graag hoor ik van jullie of er interesse is. Laat het mij weten. Mocht je in maart niet op Mallorca zijn kun je mij toch een reactie mailen. Ik hoor graag jullie mening over dit evenement.

Met vriendelijke groeten,

Harold Smit

Mallorca Dutch Business Club

E-mail : haroldsmit@bedrijfopstarteninspanje.nl

Het bericht Charity Free a girl verscheen eerst op Mallorca Vandaag.