Nieuws van Mallorcavandaag.com

De Nederlandse ambassade in Madrid geeft een prijs aan de beste Nederlandse ondernemer is Spanje voor het jaar 2018.

Samen met alle Nederlandse business clubs in Spanje wordt deze ondernemersprijs georganiseerd.

Nederlandse bedrijven in Spanje die graag willen meedoen aan deze ondernemersprijs kunnen zich gaan aanmelden vanaf 1 januari 2018 tot 1 maart  2018.  Aanmeldingen kunnen gemaild worden naar de Nederlandse ambassade in Madrid :   mad-ea@minbuza.nl   t.a.v. ondernemersprijs 2018.

De Nederlandse Ambassade in Madrid gaat een jury aanstellen die de bedrijven gaat beoordelen naar bedrijfsresultaten, visie, strategie,  benutten marktkansen, innovatie, creativiteit, marketing en uitstraling van de onderneming.  Het maakt niet uit of het bedrijf een eenmanszaak is of dat het personeel heeft. Hoofdkantoor moet wel in Spanje zijn.

De winnaar van de ondernemersprijs 2018 wordt  bekendgemaakt in mei op de nationale business dag in Valencia. Een beker en oorkonde wordt overhandigd door de ambassadeur.  De winnaar krijgt publiciteit in de pers, RVO, Kamer van Koophandel, ICEX en social media en alle sites van de Nederlandse business clubs van Spanje en komt in de nieuwsbrief van dutch Network Spain, het grootste zakennetwerk  tussen Spanje en Nederland. Verder kan de winnaar meedoen aan activiteiten van de Nederlandse ambassade in  Madrid.

Het bericht Beste ondernemer van 2018. verscheen eerst op Mallorca Vandaag.