Een paar maanden geleden opende de  supermarktketen ALDI  haar deuren op Mallorca.  ALDI  begon meteen met zes vestigingen . Maar de concurrent staat niet stil. Lidl opende recentelijk haar 15e winkel op Mallorca. De prijsvechter gooit direct alle middelen in de strijd om de inwoners van Santanyí en omstreken aan zich te binden. Het assortiment is nieuw en uitgebreid en de winkel is ook op zondagen geopend.

 

Het assortiment bestaat uit ruim 1700 artikelen. In aanvulling op de vers producten en eigen merkproducten, biedt Lidl ook diverse lokale voedingsmiddelen. Zo zijn er onder meer Ensaimada’s, olijfolie en likeuren die op de Balearen zijn geproduceerd.

 

Een flink assortiment vraagt om een flinke winkel. De nieuwe vestiging omvat dan ook een verkoopoppervlakte van 1.200 vierkante meter en biedt 100 parkeerplaatsen. Verder is er een bijkantoor is gevestigd in het industriële gebied S’Olivo op de weg naar Campos.

 

De nadruk ligt in de winkels, volgens Lidl, op een milieuvriendelijk design en laag energieverbruik met betrekking tot verlichting en diepvriezers. De prijsvechter heeft ongeveer twee miljoen in het nieuwe gebouw geïnvesteerd.

 

 

Meer informatie:

http://www.lidl.es/es/buscador-tienda.htm

Het bericht 15e Lidl geopend op Mallorca verscheen eerst op Mallorca Vandaag.

NIeuws van Mallorcavandaag.com